viikkotunnit

Hyvän olon jooga

@KIPEKEE STUDIO (HAKANIEMENKATU 9)

Keskiviikkoisin 17.30 - 19.00

Tämä tunti perustuu Vinyasa Flow tyyliseen joogaan ja hyödynnän hierojan näkökulmaa ohjaten liikkeitä, jotka tekevät kehollesi hyvää. Ja kun keho voi hyvin, mieli voi hyvin. Luovuus ja intuitio ovat aina läsnä opetuksesani ja kunkin tunnin sisältö ja toteutus muokkautuu aina harjoituksessa paikalla olevien joogien mukaan.

 

Tunnit ovat perus tason tunteja ja ohjaan läpi joogan eri elementtejä tarpeen vaatimalla tavalla. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tietoa tai kokemusta joogasta osallistuaksesi, jätä se minun huolekseni. Kokeneemmat joogit ovat myös tervetulleita mukaan palaamaan perusasioiden ääreen ja hidastamaan. Tarjoan aina eritasoisia vaihtoehtoja, jotta voit tehdä harjoituksen itsellesi sopivalla tavalla.

Kipekee Studiolle mahtuu maksimissaan kolme joogia yhdelle tunnille. Tämä tarkoittaa taatusti henkilökohtaisesti mukautettua pienryhmäopetusta. Sinulla on tilaa tehdä joogaharjoitus ja olla juuri oma itsesi. Saatan satunnaisesti tarjota pienen päähieronnan savasanan aikana halukkaille.

Opetan tunnin joko suomeksi, englanniksi tai "finglish" sekoituksella osallistujien mukaisesti.

 

 

Päivämäärät keväälle 2022: Alkaen 9.2..2022, viimeinen kerta 25.5.2022

(16 kertaa)

Korona rajoitus tilanteissa tai oman äkillisen sairastumisen tapauksessa korvaan puuttuvat tunnit tai hyvitän peruuntuneet tunnit meille molemmille reilulla tavalla. Näissä tapauksissa keskustellaan ja sovitaan.

 

Kevätkauden loput tunnit drop in 20€

(viimeinen tunti 25.5.2022)

 

Maksutapoina käy kortti, käteine, MobilePay, lasku tai...

MINULLE KÄY MYÖS SMARTUM, EDENRED, EPASSI JA EAZYBREAK HYVINVOINTIEDUT

Hidas Perjantai jooga - Hengähdä hetki!

@KIPEKEE STUDIO (HAKANIEMENKATU 9)

Kuukauden viimeinen perjantai 17-19

Hidas Perjantai jooga - Hengähdä hetki!

@KIPEKEE STUDIO (HAKANIEMENKATU 9)

Kuukauden viimeinen perjantai 17-19

Tämän tunnin tarkoitus on auttaa sinua levähtämään, rentoutumaan ja virkistymään. Voiko olla parempaa tapaa aloittaa viikonloppu? Tämä on kaksi tuntia pitkä yin jooga tunti, joka pitää sisällään myös hengitysharjoituksia ja ohjattua meditaatiota. Jokainen osallistuja voi halutessaan saada myös lempeää hierontaa tai avustusta kosketuksen kautta harjoituksen aikana. Tämä on täysin vapaaehtoista.

Yin on joogan muoto, jossa liikutaan rauhassa ja vietetään hieman pidempiä aikoja asennoissa vapauttaen kireyksiä siten sekä kehosta että mielestä. Kun ilmoittaudut, voit myös esittää toiveita mitä kehon osa-alueita sinä kaipaat enemmän auki. Yhdelle tunnille mahtuu max. 3 ihmistä eli minulla on ihan oikeasti mahdollisuus ottaa henkilökohtaiset toiveet huomioon.

Päivät kevätkaudelle 2022 ovat: 

20.5. TÄYNNÄ

27.5.​ 

Kevätkauden drop in 30€

Maksutapoina käy kortti, käteinen, MobilePay, lasku tai...

MINULLE KÄY MYÖS SMARTUM, EDENRED, EPASSI JA EAZYBREAK HYVINVOINTIEDUT

TAI OTA YHTEYTTÄ!